DAMY kohti tulevaisuutta – strategia ja muita uudistuksia

DAMYn hallitus on aloittanut strategian valmistelun. Prosessin tarkoituksena on pohtia mihin museomaailma ja -ystävätoiminta on menossa, mikä on DAMYn rooli ja asema, millaista toimintamme on tulevaisuudessa samoin kuin miten yhdistystä on tarpeen kehittää.

Jäsenemme mukana valmistelussa

Hallitus on pohtinut ja suunnittelut strategiaa. On tärkeää, että myös jäsenemme ja tärkeimmät sidosryhmämme ovat mukana työssä. Jäsenet pääsivät tutustumaan hallituksen ajatuksiin ja ottamaan niihin kantaa Töölöön kirjastoon tutustumisen yhteydessä 22.9.2016 – keskustelu oli vilkasta.

Jäsenkysely antaa mahdollisuuden vaikuttaa

Osana strategiatyötä toteutamme jäsenkyselyn loka–marraskuun aikana. Se antaa jäsenillemme mahdollisuuden kertoa näkemyksiään ja olla mukana toiminnan kehittämisessä. Kerromme kyselystä lisää tuonnempana.

Jäsentietojärjestelmän päivittäminen tarjoaa uutta

Koska pienenä yhdistyksenä resurssimme ovat rajatut, meidän on tarpeen hyödyntää nykyaikaista tietotekniikkaa toiminnassamme, esimerkiksi jäsentietojen ja tapahtumatoteutusten hallinnassa. Hallitus on päättänyt uudistaa jäsentietojärjestelmän. Uusi ohjelmisto tarjoaa laajemman työkaluvalikoiman käyttöömme.