DAMYn syyskokous 2022

Viime vuosien aikana pandemia on muuttanut merkittävästi yhteisöjen toimintaa ja vaikeuttanut myös DAMYn ohjelman toteutumista. Tilaisuuksia on jouduttu perumaan, kokoontumisiin osallistumista on vältelty ja hallituskin on kokoontunut paljolti etäyhteyksillä. Kuluvana vuonna pandemia on kuitenkin alkanut helpottaa, mutta tilalle on ilmaantunut uusia globaaleja huolia.

Syyskokous päätti, että DAMY lähtee vuoteen 2023 kaikesta huolimatta luottavaisesti ja toteuttaa yhdistyksen tarkoitusta täysimääräisesti ja aktiivisesti, tiivistäen yhteistyötä kumppaniensa kanssa ja aktivoiden jäseniään yhteistyöhön. Tammikuussa tulevat käyttöön uudistetut verkkosivumme. Kannattaa seurata sivujen viestejä sekä jäsenkirjeitä, joissa tiedotetaan jatkuvasti päivittyvästä ohjelmasta.

Jäsenmaksu

Syyskokous päätti korottaa jäsenmaksua alijäämäisyyden korjaamiseksi. Vuonna 2023 perusjäsenmaksu on €40,-vuodessa. Muut jäsenmaksut pysyvät ennallaan.

Maire Mattinen kunniajäseneksi Syyskokous päätti kutsua vuosia puheenjohtajana toimineen arkkitehti Maire Mattisen kunniajäseneksi. Päätöstä juhlistettiin kuohuviinin ja kukkien kera.

Hallituksen puheenjohtaja onnittelee Maire Mattista kunniajäsenyydestä.

Hallitus

Syyskokous valitsi uuden hallituksen. Erovuorossa olivat DAMYn pitkäaikaiset ja monin tavoin ansioituneet jäsenet Outi Raatikainen, Merja Reijonen ja Lena Strömberg. Erovuoroisten jäsenten tilalle valittiin johtava asiantuntija Mervi Alaluusua, viestintäpäällikkö Miina Jutila ja ICT-konsultti Timo Saarno.

Pöytäkirja syyskokous 2022

Toiminta- ja taloussuunnitelma TTS-2023

Kokouspaikka

DAMYn vuoden 2022 syyskokous pidettiin 29.11.2022 Konalassa, Boris Koreneffin ja hänen puolisonsa isännöimissä BK Micro Car Collectionin näyttelytiloissa.  

Esillä oli ainutlaatuinen ja viehättävä yli 80 kääpiöauton kokoelma. Näyttelyn pikkuruiset kulkuneuvot osoittivat, että muotoilijoiden, suunnittelijoiden ja teollisuuden käsitys autojen käytettävyydestä ja visuaalisesta vetovoimasta on muuttunut huikeasti vuosikymmenten kuluessa. Vanhat autot olivat kuin Disneyn piirretyistä elokuvista, humoristisia ja osin säälinsekaista sympatiaa herättäviä, joka tapauksessa erityisen mielenkiintoisia dokumentteja vuosikymmenien modernisaatiokehityksen alkutaipaleesta.