DAMY Talks 3

 Mitä yhteistä on vaatesuunnittelun digitalisoitumisella ja vihreällä kaupunkimaisemalla? – Kokonaisvaltainen suunnittelu

Keskiviikkona 17.11.2021 klo 16.00–18.00 DAMY TALKS Helsingin kaupungintalon aulassa. Designmuseon ja Arkkitehtuurimuseon ystävät ry:n (DAMY) kolmas DAMY Talks! tuo tarjolle asiastaan innostuneiden asiantuntijoiden näkökulmia kokonaisvaltaiseen suunnitteluun, aina vaatteista maisemiin.

  • Arkkitehti Minna Aarnio, joka kertoo Honkasuon massiivipuisista ”Aarreaitoista”.
  • Maria Jaakkola on saanut valmiiksi kiinnostavan väitöskirjansa, jossa hän pohtii maiseman kokonaisvaltaista ymmärtämistä.
  • Natalia Särmäkari, yksi Designmuseolla meneillään olevan ”Intiimin kosketus” näyttelyn kuraattoreista kysyy, kuinka digitalisoituminen vaikuttaa luovaan työhön?
  • Kaupunkisosiologi Pasi Mäenpää kertoo neljännestä sektorista, kuinka hallinto ja markkinat olisi mahdollista haastaa, ja laajentaa demokratiaa.

Tutustumme myös vähintäänkin erikoiseen kuriositeettiin Designmuseon kokoelmista.

Nämä, ja vielä muuta kokonaisvaltaista tulee nähtäville Helsinki Kanavalla, johon pääset suoraan kanavalta, tai facebook tapahtuman kautta. Tilaisuuteen voi osallistua myös livenä Helsingin Kaupungintalon aulassa klo 16 alkaen, osoitteessa Pohjoisesplanadi 11–13. Sisäänkäynti suoraan parvekkeen alta, Kauppatorin puolella.

Online ja livetilaisuus ovat kaikille avoimia. Jaa tieto myös ystävillesi!

Tervetuloa!