DAMY Happy Hour: Kestävä kehitys edellä

Tiistaina 30. maaliskuuta 2021 klo 16.00–17.30

Julkinen Kaikki Facebookin käyttäjät ja muut ihmiset
DAMY Happy Hour tarjoaa kuukausittain etänä mielenkiintoisia arkkitehtuuri- ja muotoiluaiheisia asiantuntijakeskusteluja, joihin voi osallistua turvallisesti omalta kotisohvalta.
Maaliskuussa keskustelemme kestävä kehitys edellä: aiheena on vuoden 2021 Euroopan ympäristöpääkaupunki Lahti – miten LAB-ammattikorkeakoulun Muotoiluinstituutti kehittää työkaluja ilmastonmuutoksen torjuntaan. Valokeila on REHOME Collective väliaikaisasumis- ja hätämajoituskalusteratkaisussa sekä KISU-hankkeessa, jossa prosessi- ja tuotesuunnittelulla haetaan pitkää ikää ja mahdollisimman hyvää kierrätettävyyttä. Katso lisätietoja Muotoiluinstituutin sivuilta: https://www.lab.fi/fi/koulutus/muotoiluinstituutti.
Keskustelijoina ovat Lahden kaupunginjohtaja Pekka Timonen sekä projektipäälliköt Annariina Ruokamo ja Katariina Mäenpää. Tilaisuutta moderoi tuottaja Isa Kukkapuro-Enbom.
Mielenkiintoinen alkuilta on tarjolla 100:lle tapahtumaan mukaantulojärjestyksessä: Zoom-osallistumislinkin lähetämme jäsenillemme sähköpostitse pari päivää ennen tapahtumaa. Voit ilmoittautua maaliskuun Happy Houriin myös sähköpostitse osoitteeseen damy.ry@gmail.com 25.3. mennessä.
Huhtikuussa DAMY Happy Hourissa keskustellaan arkkitehtuurin ja muotoilun tiedotuskeskuksista ja toukokuussa uudesta Ilmaston talosta. Tutustu DAMYn tuleviin tapahtumiin verkkosivuillamme Tulevat tapahtumat.

Etkö ole vielä DAMYn jäsen ja pääse nauttimaan monipuolisista eduista? Rikastuta elämääsi tulemalla mukaan vireään ja mukavaan damylaiseen yhteisöömme, jäsenenä esimerkiksi saat automaattisesti linkit etätapahtumiimme. Tutustu jäsenyyden etuihin ja liity Liity jäseneksi.