Ajankulua arkkitehtuurin ja muotoilun parissa

ArchInfo on julkaissut laajan kokoelman erilaisia linkkejä muotoiluun ja arkkitehtuuriin: Arkkitehtuuria eristyksissä:

http://archinfo.fi/2020/03/arkkitehtuuria-eristyksissa/

*******************************

Museokortin tänään perustama Pelastetaan toisemme tylsyydeltä – vinkataan kulttuuria kotisohville! Facebook-ryhmä on tarkoitettu taistelemaan karanteeniajan tylsyyttä vastaan. Ilahdutetaan toisiamme kulttuurilla, josta voi nauttia kotona.

Jaa ryhmässä omat digitaaliset kulttuurivinkkisi ja poimi ideoita muilta, miten aikaa voisi nyt viettää kulttuurin parissa kotisohvalla käsin. Vinkata voi digitaalisia sisältöjä suomalaisilta tai ulkomaalaisilta museoilta tai muun kulttuurin, historian ja taiteen parista.

Millaista kiinnostavaa digisisältöä omalla museollanne on?

Miten ryhmässä toimitaan?

  • Voit jakaa kulttuuriaiheisia vinkkejä ryhmän seinällä. Muistathan, että koska ryhmän tarkoituksena on tarjota iloa karanteeniajalle, on vinkattava digitaalista kulttuurisisältöä, josta voi nauttia turvallisesti kotoa käsin.
  • Kun vinkkaat ryhmässä julkaisemalla kulttuuriaiheisen linkin, kirjoitathan mukaan myös pienen kuvauksen, mistä on kyse.
  • Ryhmässä ei saa julkaista roskapostia tai epäolennaisia markkinoivia linkkejä. Myös provosoivat julkaisut sekä muu asiaton viestintä on kiellettyä.

Liity mukaan ja kutsu myös kaverisi 

https://www.facebook.com/groups/kulttuuriakotisohville/