Tulevat tapahtumat DAMYn jäsenille

LOKAKUU

Tiistaina 23.10. klo 17.00–19.00 arkkitehti Igor Herler kertoo Aaltojen lasiesineistä Designmuseon auditoriossa. Auditorioon mahtuu 80 henkeä. Ilmoittaudu tästä linkistä
Aino ja Alvar Aallon lasitaide
Arkkitehti Igor Herler on Aalto-lasitaiteen asiantuntija, jonka asiantuntemusta museot, huutokaupat ja keräilijät kuuntelevat. Herler kertoo kuvin ja sanoin Aino ja Alvar Aallon lasiesineiden suunnittelusta ja miten alkuperäiset esineet erotetaan kopioista ja myöhäistuotannosta.
Esineiden tunnistusta
Tuo mukanasi 1920–50-lukujen taideteollisuusesineistöä tai ota selkeä kuva esineestä, Igor Herler tunnistaa ja kertoo niistä.

Igor Herlerin ennallistuspiirustus Alvar Aallon kilpailuehdotuksesta.


Keskiviikkona 31.10.
tutustuminen 10 000 vuotta muotoilua – Ihminen, Aine, Metamorfoosi -näyttelyyn Kansallismuseossa. Tapaaminen sisääntuloaulassa lippukassan luona klo 17.00, jokainen maksaa itse sisäänpääsymaksunsa (museokortti kelpaa).
DAMY tarjoaa opastetun kierroksen kahdelle ryhmälle (à 25 henkilöä) ja kierroksen jälkeen Kansallismuseon ystävät tarjoavat kahvit Kansallismuseon kahvilassa. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 26.10. Ilmoittautuminen tästä linkistä.

********************************************************************************
MARRASKUU

Torstaina 8.11. klo 16.30–17.30  vierailu designhotelli St Georgessa johtaja Roni Huttusen johdolla. Kokoontuminen hotellin vastaanotossa Yrjönkatu 13. Mukaan mahtuu 50 damylaista (HUOM. varaudu portaisiin, koska iso ryhmä ei mahdu hissiin). Ilmoittautuminen alkaa 22.10. ja päättyy 5.11. Ilmoittaudu tästä linkistä.
Ilmaisen kierroksen jälkeen hotelli suosittelee Ravintola Andreaa, joka avataan kello 17.00. Pöytävarauksen Andreaan voitte tehdä suoraan osoitteesta andrea@andreahelsinki.com tai soittamalla numeroon +358 9 4246 00 42. Ruokalista ja esittely löytyy osoitteesta www.andreahelsinki.com .

Tiistaina 20.11. klo 17.30 Nomart ja Kartell Design ovat luvanneet ottaa DAMYlaiset vastaan kertoakseen toiminnastaan ja kokoelmistaan, huonekaluista sisustuksen uusiin tuuliin. Vierailijamäärälle ei ole rajoitusta, mutta he haluavat tietää etukäteen määrän tarjoilua varten. Ilmoittaudu tästä linkistä.
Luvassa ostostarjouksia!

Torstaina 29.11. klo 17–18 DAMYn syyskokous Designmuseon auditoriossa. Klo 18– DAMYn pikkujoulut Designmuseossa.
Ilmoittaudu tästä linkistä.

********************************************************************************
JOULUKUU

Joulukuussa järjestetään damylaisille vierailu Helsingin keskustakirjasto Oodiin. Tarkka päivämäärä ilmoitetaan myöhemmin, seuraa DAMY.fi -sivustoa, johon tulee ilmoittautumisohjeet heti, kun tarkka ajankohta selviää.

********************************************************************************
TAMMIKUU 2019

Uusi lastensairaala -vierailu

Tutustuminen Kansallisoopperan puvustamoon