Designmuseon syksyn näyttelyn ennakkoesittely DAMYn jäsenille 8.10.

Designmuseossa avautuu 9.10.2015 Lapsen vuosisata – Pohjoismainen muotoilu ja lapset 1900–2014 -näyttely. DAMYn jäsenille on tarjolla näyttelyn ennakkoesittely ja avajaiset 8.10. Osallistumistiedot jäsenten sähköpostitiedotteessa.

Museon syksyn suurnäyttely kokoaa ensimmäistä kertaa pohjoismaista lapsille suunnattua muotoilua 1900-luvun alusta tähän päivään. Näyttelyn taustalla on New Yorkin modernin taiteen museossa esillä ollut suosittu Century of the Child: Growing by Design 1900–2000 –näyttely.

Esillä on muun muassa huonekaluja, leikkikaluja, kirjoja, vaatteita, koulurakennusten arkkitehtuuria, leikkipuistoja ja julkisia tiloja, julisteita ja mainontaa, terveydenhuollon ja turvallisuuden tuotteita, taideprojekteja sekä apuvälineitä. Esillä ovat maailmankuulut nimet kuten Alvar Aalto, Kay Bojesen, Olafur Eliasson ja Tove Jansson.

Näyttely on esillä 13.3.2016 saakka ja laajemmin tietoa siitä Designmuseon sivuilla.

Jäsenetu > Sisäänpääsy museoon on ilmainen + näyttelyn ennakkoesittely ja avajaiset + 10 % alennus museon myymälässä ja Cafebar Luomuksessa.