Designmuseon Designillassa teemana Kiina

Designmuseon designilta, jollainen on tarjolla joka kuukauden viimeisenä tiistaina (kesäkautta lukuun ottamatta), tutustuttaa 29.9.2015 kello 17–20 Kiinaan: sen nykymuotoiluun Artifact Beyond -näyttelyssä, johon on kiinankielinen opastus kello 17–18. Samaan aikaan voit osallistua kiinalaiseen teeseremoniaan.

Kello 18.30–19.30 keskustellaan Kiinasta muotoilumaana. Suomalaiset huippumuotoilijat toimivat aktiivisesti Kiinassa muun muassa koulutusta kehittäen – mitä Kiinassa tapahtuu designalalla juuri nyt ja mikä siellä vetää. Siitä keskustelemassa professori Yrjö Sotamaan johdolla muotoilijat Helena Hyvönen, Tapani Hyvönen ja Panu Johansson.

Museon kokoelmanäyttelyyn alkaa opastettu kierros kello 17. Bonuksena on illan ajan esillä Yrjö Kukkapuron Bambu-tuoli.