Designmuseossa lauantaina perhepäivä

Designmuseossa lauantaina 19.9.2015 kello 14–16 pidettävässä Designpajassa perheille on teemana muoti – astu muotoilijan saappaisiin. Insipiraatiota on ammennettavissa Suomimuodin antologia -näyttelystä, joka houkuttanee tarttumaan tusseihin ja suunnittelemaan itse!

Museon Studiossa voi tutustua muotisuunnittelijan materiaaleihin ja työskentelytapoihin oppaan johdolla. Lähtökohtana ovat Jukka Rintalan, Hanna Sarénin ja Samujin pukuluonnokset. Esillä, katsottavana ja tunnusteltavana, on kangasnäytteitä Hanna Sarénilta, Samujilta ja vaatetuskankaiden erikoisliike Villisilkistä.

Kaikenikäiset vieraat ovat tervetulleita, osallistuminen museon pääsylipun hinnalla. Alle kouluikäiset lapset huoltajan seurassa.

Jäsenetu > Sisäänpääsy museoon / tapahtumaan on ilmainen + 10 % alennus museon myymälässä ja Cafebar Luomuksessa.