Late Night Fashion -iltatapahtuma Designmuseossa | Pe 4.9.2015 kello 18–24

3.9. alkavan Helsinki Design Weekin aikana järjestetään Designmuseossa 4.9. myöhäisillan Late Night Fashion -tapahtuma, jonka teemana on muoti. Luvassa on suunnittelijoiden puheenvuoroja, opastuksia Suomimuodin Antologia -näyttelyyn sekä itsenäistä tekemistä työpajassa. Illassa ovat mukana suunnittelijat Irja Leimu, Justus K, Plastic Pony, Sari Perttunen / Reima sekä Tua Rahikainen.

Museon kaikki näyttelyt, Design Shop sekä kahvila ovat avoinna koko tapahtuman ajan.

Ilmoittaudu kirjoittajaksi illan wikitapahtumaan

Illan aikana kello 16–24 pidetään myös Suomen ensimmäinen wikitapahtuma – Suomimuoti-wikitalkoot –, joka järjestetään yhteistyössä Wikimedia Suomen kanssa.

Kirjoitatko taiteesta tai designista? Kiinnostaako muoti? Ärsyttääkö ettet löydä netistä tietoa suomalaisista tekijöistä? Wikitapahtumassa kirjoitetaan artikkeleita muotisuunnittelijoista. Ohjelmassa on muun muassa tietoiskuja muodista ja kirjoittamisesta sekä mahdollisuus tavata muotisuunnittelijoita. Ota oma läppäri mukaan!

Wiki-tapahtumaa koskevat tiedustelut ja ilmoittautumiset kirjoittajaksi 28.8. mennessä: Leena Svinhufvud.

Jäsenetu > Sisäänpääsy museoon / tapahtumaan on ilmainen + 10 % alennus museon myymälässä ja Cafebar Luomuksessa.