Omatoimimatka Varsovaan: tutustuminen puolanjuutalaisten historian museoon | Pe. 2.10.2015 kello 13.00

DAMY järjestää toisen opastetun vierailun Arkkitehtuurin Finlandia -palkinnon saaneeseen Varsovan puolanjuutalaisten historian museoon Poliniin. Oppaana toimii sen pääarkkitehti Rainer Mahlamäki. Museovierailua lukuun ottamatta kyseessä on omatoimimatka.

Museo avattiin syksyllä 2014 ja se on ainoana suomalaisena kohteena ehdolla Euroopan Unionin Mies van der Rohe -nykyarkkitehtuuripalkinnon saajaksi toisella kierroksella tänä vuonna.

Ilmoittautuminen: Mikäli olet kiinnostunut kokemaan Varsovan museon DAMY-ystävien seurassa, ilmoita kiinnostuksestasi 10.9. mennessä: damy.ry@gmail.com tai puhelimitse perjantaisin kello 9–10 numeroon 045 110 3511.

Lähetämme osallistujille lisätietoja vierailusta ja vinkkejä muista Varsovan kiinnostavista kohteista.