Retki Suomenlinnaan | To. 17.9.2015 kello 16.30

Tervetuloa syyskuiselle retkelle Suomenlinnaan! Jäsenetu > Tutustumme keramiikkastudio Pot Viaporiin ja Lasistudio Hyttiin. Vierailu kestää noin kaksi tuntia.

Pot Viapori ry perustettiin vuonna 1972 ja siellä ovat työskennelleet useat merkittävät keramiikkataiteilijat. Tällä hetkellä mukana ovat keraamikot Lotta Grönroos, Johanna Ojanen, Soile Paasonen (Ornamon vuoden keramiikkataiteilija 2013) ja Pirjo Pesonen sekä lasitaiteilija Liisa Ikävalko.

Alunperin Lasistudion perusti lasitaiteilija Heikki Kallio ja nykyinen Hytti ry Lasistudio aloitti toimintansa vuonna 1996 Anna Schroderuksen johdolla. Hänen lisäkseen siellä työskentelevät nykyään Ritva Latva-Somppi ja Renata Jakowleff, kaikki alan tunnustettuja taiteilijoita.

Voit tulla saarelle oman aikataulusi mukaan ja tutustua aluksi vaikka Helsingin Taiteilijaseuran näyttelyyn Galleria Rantakasarmissa. Suomenlinnan verkkosivuilta löydät tietoa saaresta ja myös kartat, liikenneyhteydet ja aikataulut.

Kokoontuminen: Suomenlinnan Rantakasarmin edessä kello 16.30. Ota jäsenkortti mukaasi.

Ilmoittautuminen: tähän tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua.

(Kuva: Renata Jakowleff)