DAMYn syksy on vilkas ja monipuolinen

DAMYn syyskausi 2015, joka avattiin arkkitehtuurivalokuvien huutokaupalla Taiteiden yönä, on täynnään mielenkiintoisia tapahtumia. Uudet verkkosivut otettiin juuri käyttöön ja ne luotaavat kohti syksyä.

Syyskuussa suuntamme suosittuun Suomenlinnaan, keramiikan ja lasin merkeissä: tutustumme keramiikkastudio Pot Viaporiin sekä Lasistudio Hyttiin.

Lokakuussa on tarjolla toinen mahdollisuus opastettuun vierailuun Varsovassa puolanjuutaisten historiallisessa museossa.

Katsastamme lokakuussa myös Tukholmaa: sen uutta mielenkiintoista arkkitehtuuria, tutustumme taiteeseen ja verkostoidumme – ohjelman tavoitteena on inspiroida, avartaa, yllättää ja verkostoitua.

Kausi päättyy DAMYn pikkujoulutapahtumaan.

Muutakin on suunnitteilla… Ohjelmassa ovat toki myös Desigmuseon ja Arkkitehtuurimuseon uusien näyttelyiden ennakkoesittelyt ja avajaiset.

Ethän unohda mahdollisuutta antaa oma panoksesi museoiden ystävätoimintaan. Vapaaehtoistyö on sujunut hienosti: toimintaan lähteneet DAMYn jäsenet ovat olleet innostuneita ja myös museot tyytyväisiä. Kysy osallistumismahdollisuuksista ja ilmoittaudu mukaan. Designmuseo: Päivi Balomenos, Arkkitehtuurimuseo: Eriika Johansson.

Jos et vielä ole jäsen, liity ja pääset nauttimaan syyskauden ohjelmatarjonnasta.

Värikästä syksyä ja sydämellisesti tervetuloa tapahtumiin DAMY-ystävien seuraan.