Designmuseossa edelleen muotia ja uutena Kiinan muotoilua

Suomimuodin antologia jatkuu 20.9.2015 asti ja koostuu valikoimasta muodin ja muotiteollisuuden ilmiöitä 50-luvulta lähtien. Sen teemat esitellään vaattein, valokuvin, videotallentein sekä arkistomateriaalein.

Artifact Beyond – Design in China Now 11.11. asti

Elokuun puolivälissä avattu näyttely on tuotettu yhteistyössä Helsingin juhlaviikkojen kanssa. Esillä on kattava joukko kiinalaisia muotoilijoita ja käsityöläisiä. Niin käsityötaito kuin vanha perinne yhdistyvät vahvasti kiinalaisessa nykymuotoilussa. Yllättävät tekniikat ja materiaalit tekevät arkipäivän esineistä mielenkiintoisia – tuoli saa vaikutteita paperintaittelusta, polkupyörän runko syntyy bambusta. Kiinalainen muotoilu hätkähdyttää monipuolisuudellaan sekä uutta ja vanhaa sekoittavalla kekseliäisyydellään.

Lisää näyttelyistä museon verkkosivuilla.

Jäsenetu > Sisäänpääsy museoon on ilmainen + 10 % alennus museon myymälässä ja Cafebar Luomuksessa.