Tutustuminen Harald Herlin -oppimiskeskukseen ja Länsimetron asemiin

Ke 22.11. klo 16.30 alkaen

Aalto-yliopiston oppimiskeskus, Harald Herlin –oppimiskeskus, Otaniementie 9, Espoo, tapaaminen sisääntuloaulassa klo 16.30.

Tervetuloa tutustumaan tämän vuoden Arkkitehtuurin Finlandia –palkittuun Otaniemen Oppimiskeskukseen ja kuulemaan Länsimetron asema-arkkitehtuurista! Alvar Aallon Otaniemen kampukselle suunnittelema kirjasto (1970) on nyt Harald Herlin –oppimiskeskus. Arkkitehti Jarmo Tiirikaisen johdattelemana restaurointi- ja uudistushankkeen esittelevät arkkitehti Teemu Tuomi arkkitehtitoimisto NRT:stä ja sisustusarkkitehti Päivi Meuronen (JKMM Arkkitehdit). Kirjaston johtaja Matti Raatikainen puolestaan kertoo rakennuksen uudesta toimintakonseptista. Rakennukseen tutustumisen jälkeen kuulemme arkkitehti Hannu Mikolan (Arkkitehtitoimisto CJN Oy) alustuksen Länsimetron asemien suunnittelusta ja arkkitehtonisista ratkaisuista. Uuden uutukaisia metroasemia voi ihailla netissä etukäteen täältä.

Metro olisi tietysti nopein ja helpoin tapa tulla Otaniemeen. Jos metro ei vielä liikennöi, pääsee Helsingin keskustasta Kampista Aalto-yliopiston asemalle Otaniemeen linjoilla 102T, 103 ja 103T ja 194. Tarkista bussit ja aikataulut reittioppaasta. Toivomme hartaasti, että Länsimetro lähtee pian liikkeelle. Näin voisimme istahtaa oranssiin metrojunaan ja itse nähdä ohikiitävät, toinen toistaan kiinnostavammat metroasemat.
Tilaisuus on maksuton eikä osallistujamäärä ole rajoitettu, tervetuloa! Ilmoittautumiset 3.11.-17.11. tästä linkistä.

Otaniemen kampuskartan löydät täältä. Harald Herlinin Oppimiskeskus sijaitsee kartalla nro 15 kohdalla (nro 1 on päärakennus ja nro 19 Dipoli).

HUOM! Ennen Oppimiskeskuksen ja Länsimetron esittelyjä on (klo 16.00-16.30) DAMYn uusia sääntöjä käsittelevä, ylimääräinen yhdistyksen kokous samassa paikassa. Tervetuloa! Yhdistyksen kokouksesta tiedotetaan tarkemmin jäsentiedotteessa ensi viikolla.