Tarjolla kevään juhlava tapahtumakattaus

Juhlavuotemme kevään 2017 ohjelmisto on julkaistu. Tarjolla on juhlava ja paljon tarjoava tapahtumakattaus – tervetuloa nauttimaan!

Maaliskuu

Yhdistyksen vuosikokous

Kokouspaikkana on Finlaysonin Showroom. Ennen kokousta johtaja Jukka Kurttila kertoo Finlaysonista ja yrityksen suunnitelmista. Vuosikokouksessa on esillä viime vuoden toiminta vuosikertomuksen, tilinpäätöksen sekä vastuuvapauden muodossa, tämän vuoden linjaukset hyväksytään toimintasuunnitelmaksi ja talousarvioksi ja hallitukseen valitaan erovuoroisten tilalle jäseniä. Lisäksi jäsenemme hyväksyvät DAMYlle strategian 2020 ja kuulevat taannoin tehdystä jäsenkyselystä. Samoin valitsemme ulkomaan tutustumismatkakohteen ja julkistamme juhlavuotemme päätapahtumat.

Huhtikuu

Taitelijakoti Lallukka

Tutustumme 1933 valmistuneeseen, monivuotisen peruskorjauksen läpikäyneeseen, töölöläiseen funktionalistiseen taitelijarakennukseen Lallukkaan. Oppaanamme on remontin pääsuunnittelija arkkitehti Simo  Freese.

Modernia elämää -näyttely HAMissa

Juhlistamme DAMYn 30-vuotispäivää tutustumalla HAMissa opastetulla kierroksella viiden museon – Alvar Aalto museo, Arkkitehtuurimuseo, Designmuseo, HAM ja Valokuvataiteen museo – yhteistyönä syntyneeseen Modernia elämää –näyttelyyn.

Vierailu Kalasataman kouluun ja päiväkotiin sekä Kipparintaloon

Kalasataman värikkään ja nykyaikaiseen opiskeluun suunnitellun koulu- ja päiväkotirakennuksen esittelee meille sisustusarkkitehti Päivi Meuranen sen suunnitelleesta JKMM Arkkitehdit Oy:stä. Jatkamme kierrostamme akateemikko Juha Leiviskän suunnittelemaan Kipparintaloon, joka on uudenajan ryhmäkoti  kehitysvammaisille.

Toukokuu

Kevätretki Fiskarsiin

Suuntaamme aluksi Fiskars Villageen Karin Widnäsin ateljeeseen, jossa on esillä kahdeksan suomalaisen keramiikkataiteilijan teoksia. Omakustanteisen lounaan nautimme ravintola Kuparipajassa, minkä jälkeen siirrymme Nikari Oy:n maan vanhimmassa konepajassa sijaitsevalle studiolle ja näyttelyyn. Vierailujen jälkeen on aikaa tutustua Fiskarsin keskustaan ja myymälöihin sekä nauttia kahvit.

Kesäkuu

Retki Kumpulaan

Tutustumme Luonnontieteellinen museon Kumpulan kasvitieteelliseen puutarhaan maisema-arkkitehti Gretel Hemgårdin johdolla. Retkemme on yhteinen Kasvitieteellisen Puutarhan ystävien kanssa.

Tarkemmat tiedot tapahtumista ja niihin ilmoittautumisesta on juuri ilmestyneessä jäsentiedotteessamme 2/2017.

Tervetuloa jäseneksemme nauttimaan juhlavuotemme upeasta ohjelmistostamme ja muista jäseneduistamme!

Julkaistu 17.3.2017