Juhlavuotemme vilkkaasti käyntiin

30-vuotisjuhlavuotemme avaa tammikuussa tutustumiskäynti Eliel Saarisen kädenjälkeen, upean Helsingin päärautatieaseman hallintorakennukseen. Osa ryhmästämme pääsee myös kiipeämään korkeuksiin aseman kellotorniin.

Helmikuussa ystävyys yhdistää luonnollisesti ystävänpäivänä, jota juhlimme 60-luvun hengessä Alvar Aallon ateljeessa.

Maaliskuussa käymme EMMA-klubin vieraana näyttelykeskus WeeGeessä sekä tutustumme Hagelstamin huutokauppaan. Lisäksi kokoonnumme vuosikokoukseemme päättämään muun muassa DAMYn strategiasta.

Tarkat tiedot tapahtumistamme ja niihin ilmoittautumisesta löydät äskettäin lähettämästämme jäsentiedotteesta. Etkö ole vielä jäsen? Liity nyt ja pääset nauttimaan juhlavuotemme säihkyvästä tapahtumatarjonnasta, kokemaan kanssamme elämyksiä ja mukavaan seuraamme – tutustumaan meihin arkkitehtuurin ja muotoilun ystäviin.

Kevään muuta ohjelmistoa suunnittelemme täyttä päätä. Julkaisemme tiedot näistä tapahtumistamme seuraavassa jäsentiedotteessa maaliskuussa.

Julkaistu 16.1.2017