Jäsenkyselymme antoi hyvää osviittaa ja oivia ehdotuksia – kiitos vastaajille

Jäsenkyselymme on päättynyt. Kiitämme lämpimästi siihen osallistuneita, viidennestä jäsenistämme, jotka antoivat aikaansa vastatakseen aika määrään kysymyksiä.

Vastaajat olivat pääsääntöisesti toimintaan tyytyväisiä. Kehittämiskohteista selkeimmin esiin nousi tapahtumailmoittautuminen. Tuo näkemys samoin kuin muutama muukin tukee DAMYn hallituksessa jo pohdittuja uudistamisajatuksia. Ideoita ekskursio- ja matkakohteiksi, muiden tapahtumien sisällöksi sekä luentoaiheiksi kertyi kiitettävän runsaasti, myös muita näkemyksiä toiminnasta. Niistä riittää toteutettavaa pitkäksi aikaa.

Hallitus analysoi kyselyn vastaukset tarkkaan. Niitä hyödynnetään strategian laadinnassa ja toiminnan suunnittelussa sekä sen kehittämisessä nykyistä vielä paremmaksi.

Jäsenkyselyn osa 2 koski DAMY- ja museoystävätoimintaa sekä antoi mahdollisuuden ilmoittautua siihen mukaan. Toistakymmentä jäsentä – jo toiminnassa olevien lisäksi – on valmis antamaan aikaansa DAMYlle ja/tai museoile ja samalla rikastuttamaan elämäänsä. Kerromme lähiaikoina museoille toimintaan mukaan ilmoittautuneiden tiedot ja heidän kiinnostuksen kohteensa yhteydenottoa varten.