Tervetuloa kurkistamaan museoiden kulissien taakse 22.11.2016

Kulissien takana – kurkistus museoiden arkeen -luentosarjassamme tiistaina 22.11. kello 18–19.30 Designmuseon auditoriossa kuulet mielenkiintoisia näkemyksiä suoraan huipulta: esiintymässä ovat museonjohtaja Juulia Kauste Arkkitehtuurimuseosta ja Jukka Savolainen Designmuseosta.

Meillä on ilo toivottaa tervetulleiksi iltaan ihan kaikki: jäsentemme lisäksi heidän tuttavansa ja ns. suuri yleisö. Haluamme esitellä DAMYn toimintaa ja tarjontaa. Tapahtumaan osallistuminen on maksutonta ja pääset mukaan ilman museon sisäänpääsymaksua.

Museonjohtajat valottavat millaista museon johtaminen ja johtajan työ on: mitä kaikkea päivään mahtuu. Kuulemme myös mitä ajankohtaista on ilmassa. Tule ihmeessä mukaan kurkistamaan kulissien taakse: luvassa on taatusti ajankohtaista ja mielenkiintoista asiaa sekä keskustelua.

Designmuseon osoite on Korkeavuorenkatu 23. Raitiovaunu 10 tuo oven eteen.