Helsingin rantojen arkkitehtuuria esittelevä risteily avaa syysohjelmamme

Tervetuloa Helsingin rantojen arkkitehtuuri -risteilyllemme, johon olemme varanneet Doris II -aluksen. Arkkitehtuurimuseon asiantunteva opas kertoo mielenkiintoisista ja osin uudistuvista näkymistä. Lautan kahvila-baari on käytössämme risteilyn ajan.

Sinä jäsenemme ja myös seuralaisesi olette tervetulleet mukaan! Doriksella on mahdollisuus tavata muiden museoystävien yhdistysten toimijoita: risteilymme liittyy edellispäivänä pidettävään museoystävien vuosittaiseen valtakunnalliseen tapaamiseen, jonka tänä vuonna järjestämme.

Risteilyn hinta on 20,-/henkilö. Ilmoittauduthan ja maksat osallistumismaksun 7.9. kello 16 mennessä jäsentiedotteemme ohjeiden mukaisesti, kiitos.

Liity jäseneksi ja osallistu jäsenhintaan…

Jos et vielä kuulu damylaisten joukkoon, nyt on oiva aika liittyä: pääset mukaan jäsenhintaan ja lisäksi nauttimaan koko vilkkaasta ja paljon antavasta syysohjelmastamme 2016 sekä jäsenyytemme muista eduista. Liity ystävien joukkoon tästä.

…tai tule tutustumaan

Voit myös osallistua risteilyllemme – tutustumismielessä – vaikket olisikaan jäsenemme. Hinta on 30,-/henkilö. Ilmoittaudu sähköpostitse osoitteeseen damy.ry@gmail.com ja kerro, ettet ole vielä jäsen. Maksa osallistumismaksu tilillemme Fl6912283000051985 ja kirjoita viestikenttään teksti: risteily 11.9. ja osallistujien nimet.