Arkkitehtuurimuseo | Uudet näyttelyt avautuivat

Arkkitehtuurimuseossa vietettiin uusien näyttelyiden avajaisia kesätiistaina 14.6.2016. Damylaiset saivat nauttia näyttelyn esittelystä: läsnä oli useita näyttelyssä esillä olevia kohteita suunnittelleita arkkitehteja kertomassa työstään. Ilta jatkui näyttelyiden avajaisten merkeissä.

Suomen Arkkitehtuuria – Kaksivuotiskatsaus 2016 | iso näyttelysali 15.6.–2.10.2016

Esillä on rohkeaa ajattelua ja kokeilevaa, parasta suomalaista, arkkitehtuuria. Mukana on useita esimerkkejä asuntorakentamisesta. Katsauksessa nähdään myös kotimaista osaamista korjausrakentamisen muodossa. Raikas näyttelyarkkitehtuuri tukee mielenkiintoista näyttelyä.

Le Carré Bleu: legendaarinen pieni arkkitehtuurilehti Helsingistä, 1958–1961 | pieni näyttelysali 15.6.–2.10.2016

Näyttely valottaa legendaarisen Le Carré Bleu -lehden varhaisia vuosia Helsingissä – aikaa, jolloin arkkitehtuuriteoriaan keskittynyt julkaisu kokosi samanmieliset ystävät ja kollegat vaihtamaan ajatuksia arkkitehtuurista yli kansallisten rajojen.

Jäsenetu > Sisäänpääsy museoon on ilmainen + näyttelyn ennakkoesittely ja avajaiset + alennus museon myymälässä: 10 % museon julkaisuista, kuten Suomen Arkkitehtuuria – Kaksivuotiskatsaus 2016 -näyttelyjulkaisusta.