Ystävyyden juhla antoi puitteet DAMYn lahjoitukselle ja luentosarjan avaukselle

Ystävänpäivän iltana 14.2.2016 Arkkitehtuurimuseoon kertyi mukava joukko damylaisia viettämään ystävyyden juhlaa.

Yhdessäolon lisäksi hienoissa puitteissa julkistettiin DAMYn tämän vuotinen lahjoitus, jonka sai Arkkitehtuurimuseo: DAMYn puheenjohtaja Kati Pöyry kertoi sen olevan museon vastikään avatun A&O-huoneen näyttelyarkkitehtuurin suunnittelu ja toteutus. Lahjoituksen otti vastaan museonjohtaja Juulia Kauste.

Ilta oli myös DAMYn uuden Kulissien takana – kurkistus museoiden arkeen -luentosarjan avaus. Aiheena oli museopedagogiikka, jota ja jonka laajuutta ja monipuolisuutta valottivat arkkitehtuurikasvatuksesta vastaava Kaisa Sjövall Arkkitehtuurimuseosta ja museolehtori Hanna Kapanen Designmuseosta.

Saimme myös tutustua opastuksen kera museon A&O-huoneeseen ja kuulla millaista ilmettä ja näyttelyarkkitehtuuria sille DAMYn lahjoituksen turvin suunnitellaan.