Damylainen Kaija Kärpijoki kannustaa mukaan museoystävätoimintaan

DAMYn jäsenillä on mahdollisuus rikastuttaa elämäänsä museoystävätoiminnalla, jonka muodot ovat moninaiset.

Hyvät kokemukset koukuttivat

DAMYn jäsen Kaija Kärpijoki on käynyt säännöllisesti Designmuseossa vapaaehtoistöissä, sen jälkeen kun hän kuuli niistä museon tilaisuudessa. ”Se oli juuri mitä olin kaivannut ja innostuin heti”, Kaija muistelee.

Toiminta museossa on osoittautunut ennakko-odotuksia monipuolisemmaksi ja hauskemmaksi. ”Museossa on ihania ihmisiä, joita arvostan suuresti”, Kaija toteaa. ”Lisäksi olen saanut muista damylaisista uusia tuttavuuksia, erittäin kivoja ystäviä.”

Kun museosta lähetetään – aina aurinkoinen – pyyntö osallistua avuksi, Kaija tarttuu kiinni aina kun mahdollista. Tehtävät eivät rasita, päinvastoin. Ne tuovat iloa ja rikastuttavat elämää. ”Olen koukussa tähän ja aion pysyäkin”, Kaija naurahtaa.

”Yhdessä oleminen ja tekeminen näin hyvässä seurassa ja merkityksellisen toiminnan parissa on hyvin palkitsevaa” Kaija kannustaa muitakin damylaisia mukaan museoystävätoimintaan.

DAMYn jäsenyyttä Kaija pitää erinomaisena. Tilaisuudet, joihin hän on osallistunut, ovat olleet sisältörikkaita ja hyvin kiinnostavia.

Lähde sinäkin mukaan museoystäväksi!

Sinäkin löydät varmasti oman tapasi toimia museoystävänä. Lue tästä monipuolisista mahdollisuuksista, joita sekä Designmuseo että Arkkitehtuurimuseo tarjoavat, ja miten ilmoittaudut mukaan.

Museoystävätoiminta on yksi DAMYn monipuolisista jäseneduista. Jos et vielä ole jäsen, liity nauttimaan jäsenyydestä.