Palkitun Ilkka Suppasen tuotantoa esillä Designmuseossa

Designmuseon Galleriassa avautuu 29.1.2016 muotoilija Ilkka Suppasen näyttely. Hän sai viime vuonna ruotsalaisen Torsten ja Wanja Söderbergin palkinnon, joka myönnetään aktiiviselle pohjoismaiselle suunnittelijalle tai taidekäsityöläiselle.

Suppanen on suunnitellut huonekaluja, valaisimia ja muita tuotteita esimerkiksi Artekille, Cappelinille, Iittalalle, Marimekolle, Viverolle ja Woodnotesille. Hän on myös suuntautunut ympäristökysymyksiin ja yksi kansainvälisen Club of Helsinki -verkoston perustajista. Näyttely esittelee Suppasen laajaa tuotantoa. Huomionarvoinen on näyttelyyn luotu kattoinstallaatio Wood cloud: noin tuhat puulistan palasta leijailee näyttelyesineiden yläpuolella. Näyttely on esillä 27.3. asti.

Jäsenetu > Sisäänpääsy museoon on ilmainen + näyttelyn ennakkoesittely ja avajaiset + 10 % alennus museon myymälässä ja Cafebar Luomuksessa.

Kuvat näyttelyn avajaisista 28.1.