28.1. tutustumme Malmin sairaalaan

DAMY-vuoden 2016 avaa torstaina 28.1. tutustuminen uusittuun Malmin sairaalaan, joka sai alkunsa vuonna 1908 kulkutautisairaalana. Sairaalaa on laajennettu ja saneerattu vuosien kuluessa. Nykyinen kokonaisuus otettiin saneerauksen ja uudisrakentamisen jälkeen käyttöön loppuvuodesta 2014. Projektin pääsuunnittelijana toimivat Arkkitehtitoimisto Olli Pekka Jokela ja AW2-Arkkitehdit.

Oppaanamme ovat arkkitehti Olli Pekka Jokela, joka kertoo sairaalan suunnittelusta, sekä ylihoitaja Marita Lindholm. Hän valottaa sairaalan toimintaa. Kierroksemme kestää noin kaksi tuntia ja mukaan mahtuu 40 damylaista.

Tapahtuman tarkemmat tiedot ja ilmoittautumisohjeet vasta ilmestyneessä jäsentiedotteessa.

Malmin sairaalasta tietoa muualla verkossa
Malmin sairaala ja päivystys
Facebook
Wikipedia

Arkkitehtuurimuseon Hoito ja hoiva – parantavat tilat silloin ja nyt –näyttely esillä 5.6. asti.