Vuosi 2016 tarjoaa monipuolisen DAMY-kattauksen

DAMYn toimintavuosi 2015 päättyi tunnelmalliseen pikkujoulutapahtumaan 28.11. Arkkitehtuurimuseossa piparintuoksussa ja rennon musiikin siivittämänä. Tapahtuma keräsi jälleen yhteen suuren joukon museoiden ystäviä viihtymään hyvään seuraan tuoreen näyttelyn äärelle.

Suunnittelemme jo kevätkauden ohjelmistoa täyttä päätä. Jatkamme hyväksi havaitulla linjalla tarjoamalla museoiden ystäville monipuolisen kattauksen myös vuonna 2016. Tarjoamme tietoa, kun tapahtumavalmistelut etenevät.

Julkaisemme vuoden ensimmäisen jäsentiedotteen tammikuussa, ja lähetämme sen poikkeuksellisesti kaikille jäsenille kirjepostitse. Syynä on se, että samalla postitamme vuoden 2016 jäsenmaksulaskun ja jäsenkortin.

Jäsenemme päättävät DAMYn toiminnasta kevätkokouksessa, joka on vuorossa maaliskuussa. Tällöin valitaan myös hallituksen jäseniä erovuoroisten tilalle.

Kiitämme jäseniämme kuluneesta vuodesta. Toivotamme tunnelmallista joulua ja mielenkiintoista uutta vuotta 2016 – tervetuloa mukaan DAMYn tapahtumiin.