Kaj Franck -muotoilupalkinto 2015 -näyttely Designmuseossa

Tämän vuoden Kaj Franck -muotoilupalkinnon saajan, muotoilija ja lasitaiteilija Markku Salon, näyttely avautuu 13.11. Designmuseon Galleriassa ja on esillä 17.1.2016 asti.

Salo on teknisesti monipuolinen ja taiteellisesti vahva muotoilija. Hän on työskennellyt vuodesta 1983 Nuutajärven lasikylässä, missä on synynyt sekä sarjatuotantoa että vapaata taidetta. Salo on käyttänyt ja kehittänyt useita eri lasitekniikoita ja uraauurtavasti yhdistänyt lasiin muita materiaaleja. Hän on myös toiminut opettajana. Näyttelyjä on ollut esillä erityisesti Euroopassa ja Salon teoksia useiden museoiden kokoelmissa.

Näyttelystä laajemmin Designmuseon sivuilla.

(Markku Salo -kuva: Liisa Valonen)

Jäsenetu > Sisäänpääsy museoon on ilmainen + 10 % alennus museon myymälässä ja Cafebar Luomuksessa.